Catering Nieuwegein - Lunch, Hapjes, Tapas, BBQ en Buffetten (2024)

Catering Nieuwegein door De Reiger Catering

Een catering in Nieuwegein wordt compleet verzorgd door De Reiger Catering. Wij bieden uitgebreide culinaire mogelijkheden en extra catering service.

Online bestellen

Catering in Nieuwegein voor alle soorten catering

Ben je op zoek naar een cateraar in Nieuwegein? Dan ben je bij De Reiger Catering aan het juiste adres. Voor het bestellen van bijvoorbeeld broodjes, tapas of buffetten hoef je enkel contact op te nemen met ons. Maar wist je dat wij als cateraar in Utrecht meer doen dan enkel catering? Wij verzorgen namelijk ook complete evenementen, bruiloften of barbecue catering bij je thuis of op het bedrijf in Nieuwegein.

Kijk hier voor de gewenste catering in Nieuwegein

Broodjes catering

Lunch catering

Party catering

Kantoor lunch catering

High Tea Catering

Buffet catering

Barbecue catering

Catering voor evenementen in Nieuwegeiin

Wil je een feest of evenement in Nieuwegein laten verzorgen door De Reiger Catering? Dan kunnen wij dat in zijn totaliteit regelen! Dat betekent bijvoorbeeld inclusief een podia, stoelen en tafels of bediening. Ofwel alles wat nodig is bij de organisatie van een feest of evenement. Wij hebben voldoende personeel en capaciteit om voor grote groepen de catering in Nieuwegein te verzorgen. Zo kun je genieten van onze catering voor events als:

 • Feesten
 • Recepties
 • Fine Dining
 • Groepsuitjes
 • Complete cateringverzorging

Om de kwaliteit van onze gerechten te waarborgen, maken wij uitsluitend gebruik van verse ingrediënten. Elk culinair genot wordt ambachtelijk bereid. Het grote voordeel? De mogelijkheden zijn uitgebreid! Je bent niet alleen beperkt tot onze suggesties in de brochure, maar hebt ook de vrijheid om je eigen culinaire voorkeuren door te geven. Wil je meer ontdekken over de diverse mogelijkheden? Download dan nu onze cateringbrochure via de knop en vraag eenvoudig een offerte aan!

vrijblijvende offerte

online bestellen

contact en prijslijsten

Catering service en meer in Nieuwegein!

We leveren graag de belegde broodjes voor een vergadering of de hapjes voor een bedrijfsborrel in Nieuwegein. We staan ook voor je klaar als het gaat om de volledige catering bij een bruiloft in Nieuwegein bijvoorbeeld. Heb je een locatie op het oog maar is daar onvoldoende ruimte? Dan kunnen we zorgen voor een tent op maat. Deze tent of de locatie zelf kunnen we indien gewenst inrichten met meubilair. Maar ook de verlichting en decoratie kunnen we verzorgen. Toiletvoorzieningen en aggregaten voor stroomvoorziening zijn daarbij ook een optie.

Wil je een leuke band op je feest? Dat regelen we graag voor je! Wij verzorgen dus catering in Nieuwegein voor zowel particulieren als bedrijven in elke gewenste vorm. We werken met pure en verse ingrediënten, alle lekkernijen maken we zelf. De Reiger Catering verzorgt dus een totaal pakket aan catering service in Nieuwegein, zowel food als non-food.

Catering Nieuwegein - Lunch, Hapjes, Tapas, BBQ en Buffetten (9)

Catering in Nieuwegein laten bezorgen of op locatie

Wij leveren onze catering in Nieuwegein en omstreken. Wanneer je bij De Reiger Catering kiest voor lunch catering in Nieuwegein dan ontvang je een ruim assortiment vers belegde broodjes. Alles zal netjes verpakt en geleverd zijn op het adres en het tijdstip dat jij opgeeft. Onze buffetten zijn al te bestellen vanaf 10 personen.

Wil je geheel ontzorgt worden op cateringgebied tijdens het organiseren van een evenement of feest door een traiteur in Nieuwegein? Neem dan contact op met De Reiger Catering of vraag een offerte aan!

vrijblijvende offerte

online bestellen

contact en prijslijsten

De cateraar in de omliggende plaatsen van Nieuwegein

Woon je niet in Nieuwegein maar wil je wel graag De Reiger Catering als cateraar? Wij verzorgen niet alleen catering in Nieuwegein, maar op nog veel meer locaties! Zo kunnen wij een bedrijfscatering, buffet aan huis en andere catering service, onder andere ook in deze omringende locaties verzorgen:

 • Catering Utrecht
 • Catering Houten
 • Catering Amersfoort
 • Catering Zeist

Maar dit zijn niet de enige locaties waar wij onze catering verlenen, zo kunnen wij jouw cateraar zijn in de omringende plaatsen in de buurt van Utrecht!

Catering Nieuwegein - Lunch, Hapjes, Tapas, BBQ en Buffetten (10)

Catering in Nieuwegein verzorgen door De Reiger Catering

Een hoogwaardige catering in Nieuwegein laten verzorgen door De Reiger Catering. Wij zorgen naast catering in Utrecht ook voor een betrouwbare catering met heerlijke hapjes in de omgeving van Utrecht.

Door te kiezen voor De Reiger als cateraar in Nieuwegein, kies je voor onder andere deze voordelen:

 • Specialistische cateraar: Met onze jarenlange ervaring kunnen wij ons een echte specialist in de cateringwereld noemen
 • Uitgebreid culinair aanbod: Talloze hoogwaardige culinaire varianten waar je uit kunt kiezen
 • Complete catering service: Wij kunnen als cateraar voor veel meer dan alleen de lekkere hapjes zorgen

Woon je binnen een straal van 10 kilometer van Houten? Dan is je bestelling gratis afgeleverd! Daar buiten hanteren wij bezorgkosten van € 10 exclusief BTW.

Je kunt gerust contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken. Dit kun je telefonisch doen, 0621545284 of door middel van een e-mail naar info@dereiger.nl.

Bekijk ook de volgende locaties in de buurt van Nieuwegein : Catering IJsselstein, catering Woerden, catering Driebergen, catering Baarn, catering Maarssen en catering Laren.

Contact met De Reiger

vrijblijvende offerte

Catering Nieuwegein - Lunch, Hapjes, Tapas, BBQ en Buffetten (2024)

References

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Annamae Dooley

Last Updated:

Views: 5955

Rating: 4.4 / 5 (45 voted)

Reviews: 92% of readers found this page helpful

Author information

Name: Annamae Dooley

Birthday: 2001-07-26

Address: 9687 Tambra Meadow, Bradleyhaven, TN 53219

Phone: +9316045904039

Job: Future Coordinator

Hobby: Archery, Couponing, Poi, Kite flying, Knitting, Rappelling, Baseball

Introduction: My name is Annamae Dooley, I am a witty, quaint, lovely, clever, rich, sparkling, powerful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.