Clește Lineman's Heavy Duty - Unilift (2024)

In sectorul firmelor de curatenie, sistemele de curatare sunt adaptate proceselor de munca ale angajatilor, astfel incat acestea pot fi operate prin designul lor ergonomic si intuitiv, prietenos, fara costuri de pregatire. Produsele sunt destinate pentru curatarea sticlei, curatarea fatadelor, eliminarea deseurilor, curatarea si ingrijirea podelelor, curatarea toaletelor.

Instrumentele de curatare a sticlei ajuta profesionistii sa isi faca treaba mai bine, mai repede si mai usor!Acestea sunt adaptate optim cerintelor de curatare a ferestrelor datorita designului ergonomic. Instrumentele puternice de curatare indeparteaza murdaria de pe suprafetele interioare si exterioare din sticla si faciliteaza munca, iar accesoriile potrivite sunt esentiale: raclete, saibe, lance telescopica, razuitoare, manusi, lavete, genti si curele etc.

Cu sistemul inovator de curatare Stingray, curatarea interioara a zonelor vitrate se poate face cu pana la 25% mai rapid, cu 39% mai puțin consum de detergent, datorita flexibilitatii ridicate. Curatarea intensiva se realizeaza cu ajutorul tehnologiei TriPad cu mecanism de pulverizare integrat, fiind un proces cu o singura etapa de lucru.

Clește Lineman's Heavy Duty - Unilift (1) Clește Lineman's Heavy Duty - Unilift (2)

Datorita sistemului inovativ de apa pura HydroPower, suprafetele mari de ferestre si fatade, precum si sistemele solare si fotovoltaice pot fi curatate cu apa demineralizata.Sistemul de lance telescopica nLite permite o munca sigura de la sol la inaltimi de pana la 20 m.Daca se utilizeaza apa pura, o singura etapa de curatare este suficienta. Curatarea se realizeaza fara utilizarea substantelor chimice.Mineralele sunt eliminate din apa prin filtrul de apa pura, astfel incat reziduurile, cum ar fi depozitele minerale, sa nu ramana dupa evaporare.Gradul potrivit de duritate a periei poate fi selectat pentru suprafata respectiva din gama diversa de perii.Marginile rotunjite din cauciuc de pe perii protejeaza suplimentar suprafata de curatat si previn deteriorarea.

Sistemele fotovoltaice si solare sunt expuse la o mare varietate de influente de mediu, iar eficienta generarii de energie scade rapid atunci cand suprafata sticlei este murdara.Curatarea naturala efectuata de ploaie nu este suficienta pentru a mentine constanta eficienta panoului solar.Panourile noi trebuie curatate pentru prima data dupa cel mult doi ani de la instalare.Intervalele urmatoare de curatare depind de tipul de murdariei si de locatia acestora. Curatarea blanda si eficienta cu apa pura si sistemul UNGER nLite folosind filtrele de apa HydroPower, curatarea sistemelor fotovoltaice / solare se poate efectua fara substante chimice.Apa demineralizata este obtinuta de unul dintresistemele de filtrare UNGER Hydro Power prin deionizare.Cu o lance telescopica cu apa, se poate lucra fara scari la o inaltime de pana la 20 m.Periile cu apa slabesc murdaria si o indeparteaza cu apa pura.

Clește Lineman's Heavy Duty - Unilift (3)

UNGER HydroPower stabileste un nou standard in tehnologia filtrarii deionizante pentru curatarea cu apa pura, o valoare adaugata certa. UNGER HydroPower este disponibil in trei versiuni: Ultra S, Ultra LC si Ultra L pentru diferite frecvente de utilizare.Toate filtrele sunt compacte si usor de transportat. Filtrele HydroPower pot fi achizitionate atat individual impreuna cu accesorii la alegere, cat si in kituri complete.

Clește Lineman's Heavy Duty - Unilift (4)

Curatarea si intretinerea profesionala a pardoselilor este si mai rapida si mai sanatoasa cu sistemele de curatare ergonomice de la UNGER erGO! Curatarea profesionala a cladirilor implica nu numai curatarea podelei, ci si ingrijirea acesteia.Deoarece aspectul impecabil al unei pardoseli elastice precum linoleum sau PVC, trebuie mentinut cat mai mult timp, este important sa fie acoperit cu o pulbere de protectie dupa o curatare minutioasa.

Sistemul UNGER erGO este garantat eficient datorita rezervorului de 5 litri si promite rezultate de lucru perfecte si prin aplicarea cu sistemul de jet de impulsuri.Manerul telescopic si rotativ al sistemului UNGER erGO poate fi adaptat exact la inaltimea operatorului, face munca mai usoara.

Clește Lineman's Heavy Duty - Unilift (5)

Mopurile plate cu microfibre UNGER se curata cu mai putina apa si mai putine substante chimice.Fata de mopurile traditionale, contaminarea bacteriana este redusa cu 96%. De asem*nea oferim diverse accesorii ce sustin activitatea de curatare eficienta, de la stergatoare si racletele de pardoseala, pana la galeti duble.

Indepartarea profesionala a prafului necesita un echipament corespunzator de curatare.UNGER ofera o gama larga de instrumente profesionale de curatare, prin gama de perii de praf si produse din microfibra, ca solutie pentru curatarea minutioasa, in special in interiorul cladirilor. Folosind o lance telescopica, chiar si colturile greu accesibile pot fi curatate eficient de murdarie si praf, de exemplu cu StarDuster ProFlex75, puteti ajunge in fiecare colt pentru a indeparta praful.

Partenerul nostru UNGER propune totodata si o gama de instrumente de curatare profesionale pentru toalete. Mai presus de toate, eliminarea reziduurilor cosmetice si a grasimilor, a depozitelor de calcar si a germenilor reprezinta o prioritate in curatarea profesionala a bailor.Produsele sunt adecvate in special in zonele de curatare a sticlelor si a suprafetelor, precum si curatarea toaletelor. De la caruciorul de curatare SmartColor cu echipamente individuale, pana la lavetele din microfibra SmartColor cu absorbtie maxima.

Clește Lineman's Heavy Duty - Unilift (6)

Instrumentele UNGER pentru eliminarea deseurilor sunt utilizate pentru executarea lucrarilor de curatenie interioare si exterioare.Bratele lungi de prindere ale ridicatorilor si culegatorilor NiftyNabber permit ridicarea deseurilor si a altor obiecte intr-o maniera igienica. Cu ajutorul selectorului poti strapunge conserve, hartie si alte obiecte si le poti colecta rapid si usor. Gunoiul colectat poate fi descarcat in sistemul de deseuri NiftyNabber Bagger.

Clește Lineman's Heavy Duty - Unilift (7)

In sectorul industriei alimentare, pentru restaurante si firme de catering, specificatiile si normele de curatenie sunt din ce in ce mai stricte. Instrumentele de curatare UNGER pot fi folosite in cadrul zonelor specifice precum: camere frigorifice, depozite, suprafete de lucru, zona de consum, instalatii sanitare, podele etc.

De asem*nea, industria sanitara(medicala) este supusa unor cerinte speciale de curatenie si igiena. De la curatenia de pe coridoare, la salile de operatie sau zona de bucatarie. Pentru a preveni raspandirea bacteriilor si germenilor, instrumentele UNGER pot fi alocate in diferite zone de aplicare, cu sistemulSmartColor de codare a culorilor.

Clește Lineman's Heavy Duty - Unilift (2024)

References

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Fredrick Kertzmann

Last Updated:

Views: 6194

Rating: 4.6 / 5 (66 voted)

Reviews: 89% of readers found this page helpful

Author information

Name: Fredrick Kertzmann

Birthday: 2000-04-29

Address: Apt. 203 613 Huels Gateway, Ralphtown, LA 40204

Phone: +2135150832870

Job: Regional Design Producer

Hobby: Nordic skating, Lacemaking, Mountain biking, Rowing, Gardening, Water sports, role-playing games

Introduction: My name is Fredrick Kertzmann, I am a gleaming, encouraging, inexpensive, thankful, tender, quaint, precious person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.